Press


Bästa jag läst på länge

Hög igenkänningsfaktor och många aha-upplevelser för en röd personlighet. Tacksam för att ha fått många bra tankeredskap att ta med mig både i arbetslivet och privat. Kan varmt rekommenderas vidare!
– Trendenser, 11 september 2017


Insiktsfull, igenkännande, rolig o mycket givande

En bok som alla som känner sig stressade (alltid, ofta, eller ibland) bör läsa. Jag har själv läst flera ”anti-stress-böcker” tidigare, men denna är överlägsen. Enkelt och roligt skriven (igenkännings-komik är ju den roligaste komiken 🙂 ), och väldigt givande.

Jag kommer att läsa boken snart igen, och därefter regelbundet. Jag är övertygad att jag kommer att må mycket bra av detta.

Rekommenderar som sagt för alla mer eller mindre stressade nutidsmänniskor.
– DB, 25 juli 2017


Insikter på löpande band!

Jag har levt itron att jag inte är röd då jag förknippat röda med att alltid varit karriärister och framgångsrika vilket inte är hela sanningen. Insåg att jag är ofantligt mycket mer röd än jag trott då det handlar om livet i sin helhet, inte enbart karriärmässigt. Livet är fullt av lopp, både mot andra och mot en själv som ska ”vinnas”. Frågan är, måste de det? Är alla lopp lika viktiga? Knappast. Läs Christophers bok, min varmaste rekommendation
– Anna Catrin Berg, 7 juni 2017

Läs fler recensioner på Bokus

Artiklar

Youtube

Bildarkiv